fredag 2 november 2012

Sarah Bernardt

Bakade idag. Sarah Bernardt, biskvier med tryffelfyllning. Så ni har jag ännu en sort i frysen. Ska baka och fylla upp om nån kanske vill komma och fika hos oss när bebisen kommit. Och för att fördriva tiden tills att den väljer att titta ut.
Ikväll va vi förbi några vänner och slöhängde. Åt lite chips och snacka skit. Har dock blivit lite förkyld så kände ingen smak, och då försvinner ju hela nöjet med att äta enligt mig. Tur va väl de kanske :-)
God natt!









       Julrecept nr 5: Vill du testa Arlas recept på rödbetssallad? Klicka här ---> Rödbetssallad


2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så gott! är de inte pilligt och svårt att göra?

Västgötskan sa...

Bakat beskvier? Åh, mums!!!
Men säger som Fru H; är det inte svårt? :-)

Kram M