tisdag 13 november 2012

I kökssoffan

Ligger i kökssoffan såhär efter frukost. Funderar över vad denna fm kommer att erbjuda mig. Borde ju se Downton Abbey på datorn som jag missat och duscha. Men ....nja de lockade bara lite. Fast det blir nog det ändå.
Kan nån förresten förklara för mig varför folk har så himla svårt att skilja på orden enda (alltså en enda sak) och ändå? Ser väldigt ofta hur dessa ord används fel och byts ut sinsemellan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är en av dem som skriver fel på ända och enda.... Min pappa brukade alltid säga vid såna språkfel - "dä ä värmländskan som bryter igenom"... :-)

Jennie sa...

Ja precis, jag sa det till Ante! Fy tusan så dåligt det hade sett ut om Ante hade kört som en blådåre samtidigt som deras företagsnamn var tryckt med stora bokstäver på bilen. Ser grymt dåligt ut!

Och det där med att hälsa. Pip, nicka, le eller gör vad tusan som helst. Nähä, vi tittar rakt fram och låtsas som om man inte fanns. Nåväl, det är väl såna som inte vågar eller anser att ett hej behövs? Tur att jag själv kan säga hej åt alla som inte klarar av det :)

När har du BF förresten? Visst närmar det sig? Hur tusan mår du? Så kul! Kram!