söndag 29 maj 2011

Surdegsbrödet!

Jag är nöjd! Surdegsbrödet blev bra, denna gången jäste det. Smaken var perfekt! Tror jag arbetade degen för lite sist + att denna gång tillsatte jag 1 msk honung (för jäsningens skull) och (tyvärr fick ge vika) ca 10 gram jäst. Tror alla tre faktorer hjälpte avsevärt.

Men tänkte höra om nån vet nåt grövre/nyttigare mjöl än dinkel?

Nu är det sängen. Jobb imorrn - tis. 06.00-08.00 ...

God natt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det ser fantastiskt gott ut! (Men det har jag väl iof tyckt om allt du bakat ;) ) Just nu känns min havregrynsgröt till frukost mindre lockande.. :P / Therese, Therese Skönhetsblogg (gick inte att kommentera med min profil)

Shamrock sa...

Det ser gott ut