söndag 28 oktober 2012

V.37

Jaha då var ännu en vecka färdig. Fortfarande inget fixat här hemma. När hade ni er BB-väska packad? Säng bäddad och så?
Vi har som i stort sett allt vi "ska ha", men inte på rätt plats.
Förlåt förresten att jag inte svarat på era fina kommentarer. Det är för att jag läser från min mobil och då blir det ofta fel när jag skrivit en lång kommentar så då ger jag upp. Men jag är in och läser hos er och blir så glad av era kommentarer på mina inlägg!
Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väska packad? Näää, det gjorde jag samma dag vi åkte mot Gällivare :P

Bilbarnstolen kom med i lådan upp och sängen byggdes ihop efter att hon var född. (Den kom med ner från byn)

//Susanne

Anonym sa...

Jag kan säga att jag inte använde hälften av allt det där som de sagt att man skulle packa ner för det kunde vara bra att ha. Jag packade medans jag hade värkarna/vattnet hade gått :-) Båda mina kom i vecka 38!

Ann-Sofie sa...

Väska packade jag ingen, till nån av dem (2st) när yngste skulle komma stod jag och glodde på lappen jag satt upp på kylen om vad jag skulle ha med mig men jag hade 2 min mellan värkarna och vattnet hade gått 4 timmar innan.
Använde vagga första tiden och den kom hem när jag kom hem från BB.

Etta - gravid och sprickfärdig sa...

Hej! Såg att vi är nästan lika långt i graviditeten, jag är 38+1 idag. Väskan packade jag förra veckan, mitt i natten, när jag tyckte att jag hade regelbundna sammandragningar, men det blev inget mer med det. Var inne på förlossningen med regelbundna sammandragningar för 3½ vecka sedan o trodde att lillfisen skulle komma ut då, men det blev inget då heller. Efter det åkte vi och hämtade barnvagn, skötbord och beställde babyskydd. Det gick liksom upp för oss att han/hon kan komma när som helst.
Lycka till! Vi får väl se vem av oss som blir först! :-)