torsdag 28 juni 2012

Brio, Emmaljunga, Kronan m.fl

Välkommen till barnvagnsdjungeln. Ha börjat kolla runt lite och det finns ju hur många som helst. Den vagn jag/vi fastnat för mest är Emmaljunga Citycross. Som den på bilden under. Dock ej den färgen, vill gärna ha en svart eller en mörkare färg.

Vad har ni använt för vagn?
Nån som har en av denna modell att sälja?


4 kommentarer:

Malin / LennonsRoom sa...

Vi har en Brio Go till vår son Lennon. Extremt lättkörd och den blir väldigt liten när den fälls ihop. Vi är så nöjda!
Lycka till i vagndjungeln!

Ann-Sofie sa...

Jag tyckte det var en djungel när jag vänta mitt första barn (han fyller 22 i år)och antar att det är ett par stycken mer att välja på nu, så lycka till :D

Anonym sa...

Tung, tung, tung. Åka och provlyft de ihopvikta vagnarna innan du bestämmer sig. Är en fördel om man kan lyfta in dem i biolen själv utan att knäcka ryggen eller skrapa hela bilen.

Ny vagn? Vågar man då köra den om det är trist väder eller man ska på en skogsväg?

Springa med vagnen?
Hur länge liggdel?

Mycket mer än färg att fundera på ;)

//Susanne som är inne på 3e och 4e vagnen. (3 hjul rocks!)

EvilElin sa...

Jag kan ju tipsa om att köpa en med "lös" liggdel, dvs lift som är lätt att lyfta ut från vagnen. Väldigt smidigt om bebis somnar och man av någon anledning inte kan lämna ungen ute i vagnen. Då slipper du släpa hela vagnen med dig in och kan bara lyfta ut liften med sovande bebis i. Plus att en hårdlift passar utmärkt som extrasäng i början när bebisen är liten, så slipper man ta med en "riktig" extrasäng om man ska bort. Bebisar sover ju oftast bättre i små utrymmen i början ändå :)
/Elin